Saturday, April 24, 2010

Hari ini hari sabtu

aha. dah dua hari tak update blog. hah. rindu la tuh kat aku? rinduu...haha

okeh. sangat banyak perkara yang aku wat. haha. mandi kolam. jalan2 g makan. main kucing. heaven. even hati ini dilukai dan dilukai. tapi aku cool. serius cool. hahaa

hari khamis.830am
aku, anis, mijot, nisa and maina. kami mandi kolam. uh, mandi kat swimming pool ka DANAU. okeh, korg tahu tak danau tuh ape? Danau tuh tmpt rekreasi la. err..mcm tmpt golf. besh2. pagi2 tuh, dgn muka tak mandi, kitorg da gerak kat sane. then, abg kaunter tuh la kata tak le pkai tudung bese.. err... aku rse nak marah jek mase tuh. seb bek leh pkai cap yang cumil. haha. saya ade cap renang. aku ta tahu nama spesifik cap nih, tapi serius, cap yg cumil leh muat kat pale aku yg cm tembikai. huray. haha.
kitorang mandi mandi, belaja renang. main terjun2. even mase tuh kat pool tuh jugak ade geng2 datin belaja renang gak. kitorg kesah pe. hahaha.. seb bek sume gurls.. aww.. bes. kitorng kua dari pool kul 1130. now, muka aku burn cm bontot babun. gorgeous.




muka maina klaka. haha


aku sedang berenang. haha


hari jumaat.830am

aku de paper isu2 kuarge. serius. aku panik semalam. sebab aku rase aku cm xkaver dgn baik. mcm ade jek tak cukup. even aku baca byk2 kali. huhu. masuk hall kt ktams tuh, bedebar2. k, tgk jek paper tuh, selak2. aku da gelak. pastu wat la..wat jek, gelak. gelak, n gelak. klaka gile soklan Isu2 kuarge. hahaha. siyes klaka. sambil pndg Dr Jo, aku gelak, hahaha. fun seyh jawab paper tuh.

1530pm
Paper psiko lak. okeh. even dia bg hint, aku takut gak. sebab ape, mse tuh aku rse otak aku sgt letih. btol letih. helo, 2 paper 1 hari!. sangat penat. Masuk2 jek hall dectar tuh, tgk paper obj jek, aku da pnig. wat the fish soklan dia. hahha. pusing2. aku pning baca, even da ulang 10x baca soklan obj dia. k. wat la soklan subjektif, fuh, seb bek, ape yg aku bc ade. gile joget aku jawab.

Hangin gile. ade mamat tak leh blah nk meniru. helo, awk tuh cikgu, sila la berakhlak siket. nmpk sgt ko tak cetadi. kate cikgu tapi prnagai hampeh. okeh, aku bersangka baik kat kau, mungkin kau tak tahan nak berak, tuh yang kau asyik terkedepan smbil sokseksoksek kt membe dpn kau yang perempuan. dan perempuan yg kt dpn mamat tuh, takya la bajet kau hati mulia nak tolong laki tuh. kau ingat kau tolong laki tuh, kau hot la. tak ya la tlg laki hampeh cmtuh. dia guna kau jek. haha. sian.

Sabtu. 8.00am
wah, aku bangun lambat hari ini. janji dengan solehah nak g fpend kul 800. tapi aku bgn kul 800. sangat terbaik. then aku cakap kat sol, bagi aku 15 min siap. haha. pantas tak aku mandi dan bersiap. baju tak gosok. seb bek mmg jnis baju yg takya gosok pon. haha. thanks my umi yang bli baju tuh. waw. waw. k. sebenarnya ada taklimat prapraktikum.
Tahu apa tuh prapraktikum? prapraktikum secara bahasa kasarnya adalah latihan utk bakal guru yang sebelum praktikal la. uhh..aku dapat SMK telok datok. sekolah ku dulu2. muah2 bangunan sekolah aku nanti. haha. heaven kat sekolah tuh. byk kenangan. tak sabar nk jumpa cikgu2 kat sane. haha*bahasa kasar ke aku gune?*

Pas abes taklimat, aku kua g bangi ngn sol. nk isi minyak moto, sambil lunch skalik. faveret place kitorg restoran kerabu yg sederet ngn kdai ayam penyet. kedai tuh heaven, sbb cara masakan dia macam kat umah. mksdnya sangat sedap! kitorg makan, makan, dan makan. abes makan lepak sejam sambil borak. sangat buang masa. tapi HEAVEN. haha. kan? kan? sol...

Pas abes makan, lepak jap kt klinik kucing yang sebelah restoran tuh. wah, kami main kucing kat situ, uncle tuh pun da knl muka aku, haha. yela, bape belas dan puluh kali aku g kdai dia, main2 kucing di situ. haha. sangat membuang tension di situ. Saya ulang, sangat membuang tension.





ini si kacak, sgt suka menggatal


ini soleha.*tahan cun*

ini aku*tak tahan cun* haha




cumil kan kucing2 nih, sgt friendly




p/s: nak kumpul dwet, nk bela kucing secara serius. okeh tak?

7 comments:

hanisilyliani said...

wahhh sngt sonok g berenang....
sbnrnye aku lngsung x pndai berenang sblm ney wehhh....tp tbe2 jer aku tgk mijot berenang tros aku leh berenang...sgt terkejot....juz tgk org berenang tros pndai wlupon x hbt mne....yeay...nk g lg....

diLLa hanani said...

hahaha..ko nk ckp ko tgk org berenang ko tros terer la?? hahahhaa.. aku pon same. tetibe da pnd berenng. bes kan? nt kite g lg. hahaha

hanisilyliani said...

hahahaha....mmg pon....huahuahua....
jom la...nk g lg....

diLLa hanani said...

hahah.. muleh2. tapi kne ramai2 bru besh. lgpon muke aku da burn..woo

hidayahAZMAN said...

sile ajak saye kalau mau ke danau lagi. mau ikot. x kire. gamba2 td 2 nnt aku upload la. malas la nak upload skunk. agegegege.

hidayahAZMAN said...

sile ajak saye kalau mau ke danau lagi. mau ikot. x kire. gamba2 td 2 nnt aku upload la. malas la nak upload skunk. agegegege.

diLLa hanani said...

haha. muleh syg. nt aku ajak ko. okies. tp kau perlu memakai tight dan cap renang. sila adekn ya. haha. gmb td sila edit dgn cantek